Wat is de aanbevolen frequentie van het opladen van uw Bosch fietsaccu?

 De milieuvriendelijke batterijfietsen van vandaag zijn geschikt voor alles, van sporten tot reizen. Batterijfietsen zijn eenvoudig te parkeren, minimaliseren uw ecologische voetafdruk en bieden een geweldig uitzicht op uw omgeving. Ze zijn leuk in de stad en ook op de paden.

 

Naarmate de kosten van lithium-ion e-batterijen dalen, dalen ook de kosten van elektrische fietsen. Moderne technologie moet nog in ontwikkeling zijn. Accufietsen van topkwaliteit zijn veel zuiniger dan voorheen voor mensen, ongeacht het inkomensniveau.

 

De meeste fabrikanten van accu's maken gebruik van lithiumbatterijen met een lange levensduur. Ze zijn een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het vorige batterijtype. Lithium batterij fietsbatterijen zijn draagbaar en lichtgewicht, en je kunt apart een fietsaccu kopen. Dat impliceert dat accufietsen minder evalueren. De batterijen werken in een bereik van temperaturen. Het geeft aan dat fietsers het hele jaar door in nog meer scenario's op hun accufietsen kunnen rijden.

 

De 300Wh, 400Wh, 500Wh & 625Wh Powerpacks die worden gebruikt op de Bosch fietsaccu behoren tot de meest geavanceerde accu's die momenteel op de accufietsmarkt zijn. Ze bieden een superieure variëteit, betrouwbaarheid en een lange levensduur in vergelijking met tal van andere batterijen. Desalniettemin heeft dit allemaal een prijs, met een vervangend pakket dat je momenteel rond de ₤ 600+ terugbrengt. Sommige mensen worden afgeschrikt door de snelheid van een vervangende batterij, denkend dat deze zeker om het jaar moet worden vervangen, maar dit is niet echt.

 

Bosch verzekert zijn accu's voor twee jaar of 500 laadcycli (afhankelijk van wat voorafgaat). Het suggereert niet dat uw batterij na twee jaar en één dag zal evacueren. Bosch zelf vermeldt dat de batterij goed moet zijn voor ongeveer tien jaar of 1500 volledige cycli. Na 1500 cycli zal de batterij zeker nog steeds functioneren; elke batterij zal echter na verloop van tijd verouderen, dus het zal capaciteit gaan verliezen en daarom uw batterijfiets niet zo veel van stroom voorzien.

 

Ook verdient het vermelden nu veel mensen denken dat een deelkosten telt als een volledige vergoedingscyclus in de termen van Bosch. Dat doet het niet; als je de accu een klein beetje bijvult, wordt alleen dit geregistreerd en wordt dit zeker niet meegeteld totdat er voldoende gedeeltelijke ladingen zijn om te vertrouwen in de richting van een volledige laadcyclus.

 

Wanneer een Bosch-aangedreven accufiets onze werkplaats ziet, kunnen we onze diagnosetool gebruiken om de accu zelf uit te lezen. De Bosch accu is creatief en documenteert diverse specificaties; deze worden daarna binnen het systeem opgeslagen zodat wij als Bosch fietsleverancier rekening mee kunnen houden. Ook kunnen we profiteren van het systeem en precies zien hoeveel 'Full Fee Cycles' deze specifieke batterij heeft gehad. We kunnen ook tal van andere specificaties zien - maximaal / minimaal batterijtemperatuurniveau, kostenstaat, gebruik, enz.

 

Niet elke accu heeft zo'n geweldige servicegarantie als Bosch, maar we kunnen u toch helpen om het meeste uit uw systeem te halen.

 

Dit artikel kan helpen de levensduur van uw fietsaccu te verlengen en goed onderhouden te houden.

 

Hoe typisch moet u uw Bosch fietsaccu factureren?

 

De nieuwe Lithium-cellen in de Bosch accupakketten zijn zeer geavanceerd. In tegenstelling tot de oudere design accu's waarbij je de accu helemaal moest ontladen en weer moest opladen, hebben de nieuwe Bosch PowerPacks dit niet nodig. Het is veel beter om de batterij na elke reis bij te vullen. Dus als je net 10 mijl op je batterijfiets hebt gefietst, is het veel beter om het terug te dekken om te voltooien wanneer je thuiskomt in plaats van een paar reizen volledig te integreren voordat je factureert.


 

Comments

Popular posts from this blog

Wat je moet weten bij het bestellen van een fietsaccu

Een uitleg over hoe elektrische fietsaccu's werken